Integrer Travis med Tripletex

Tripletex er et komplett skybasert økonomisystem som nå kan integreres direkte med Travis. Spar tid og penger for din bedrift og erfar det mest intelligente kvitteringsløpet i Norge.

 
 
Tripletex

Helautomatisert reise- og utlegg

Travis fikser din reiseregning på ett minutt og med integrasjon mot Tripletex tar hele prossessen fra å skanne en kvittering til tilbakebetaling kun noen minutter. Nå kan du bruke tid på det som skaper nye verdier i din bedrift.


Kom i gang i dag

Det er enkelt å registrere seg som bedriftskunde hos Travis.

Skjermbilde+2019-02-12+kl.+14.34.07.jpg

Først registrerer du deg som bedriftskunde på Travis.no eller på vårt admin-grensesnitt. Deretter vil du få en kontrakt fra teamet i Travis som du må signere for at vi skal kunne opprette en bedriftsavtale for din bedrift.

Til slutt trenger vi en API-nøkkel tilknyttet din bedrift fra Tripletex. For å hente ut denne logger du på tripletex.no med adminbruker, og trykker på “My profile”, deretter trykker du på “moore” øverst i høyre hjørne og velger “API access”. I den nye menyen du kommer til velger du Travis fra applikasjonslisten og kopierer API-nøkkelen som genereres. Deretter går du til din admin-bruker hos Travis og limer nøkkelen inn under “integrations”


Skjermbilde 2019-02-12 kl. 14.45.04.png

Norges raskeste reiseregning

På grunn av vår integrering med Tripletex har Travis muligheten til å levere Norges raskeste reiseregninger. Dette sparer tid for både de ansatte som skal levere reiseregningene og regnskapsførerne som skal behandle dem. Vi vet at du har bedre ting å gjøre enn å fylle ut reiseregninger. Bli med i Travis-familien og la oss ta oss av det.